L’APARADOR ONLINE DEL COMERÇ, SERVEIS I INDÚSTRIA

NEGOCIS DESTACATS

Pàgines

Serveis de neteja i manteniments per a comunitats, oficines i particulars
Cardio Protect Point és un divisió del GRUP IMPOSITA que neix amb la voluntat d’aportar la tecnologia més avançada i la millor formació amb un únic objectiu: millorar el pronòstic d’aquells que pateixen una aturada cardiorespiratòria.
A IMPOSITA estem treballant des del 1995 per trobar noves respostes a les necessitats de la nostra societat, posant un èmfasi especial per estar a l’abast de tothom i respondre de manera satisfactòria als interessos dels nostres alumnes.
Fisioteràpia Amposta Fisiolu
Centre de Fisioteràpia i rehabilitació que neix a Amposta per cobrir la demanda i la necessitat dels tractaments a tota persona que requereixi prevenció, manteniment o tractament de la salut.
El millor restaurant Lounge de degustació, i amb l'ambient més exclusiu
Matalassos Amposta Bed Experts
A Bed Experts ens especialitzem en el bon dormir, per a això assessorem als nostres clients en tot el relacionat al descans.
Venda de Ferro, Xapes, Calibrats, Tubs a pressió i Accessoris de Ferreteria. Distribució de Gasos Industrials de Carburos Metálicos (Grupo Air Products)
Restaurant Amposta
Situat al Delta de l’Ebre, prop de la platja Eucaliptus
Premsa diària, revistes,llibres ,servei de fax i fotocòpies, regals,papereria,jocs educatius.
Carnisseria Joan i Marisol Amposta
Carns Joan i Marisol vam obrir el nostre establiment l'any 1989 i des de llavors treballem per oferir carn i embotits de primera qualitat amb una atenció personalitzada als nostres clients.
Psicologia i Pedagogia Amposta
Consulta de Psicologia i Pedagogia Mª Josep Ruiz i Mª Jesus Ribes
Especialista en disseny de l'espai. Treballo amb el llenguatge de l’espai i les seves aplicacions, per a donar resposta a les diferents necessitats, ja siguin; utilitaries, narratives, promocionals o artístiques.
Regals + Decoració + Vestir i Moda
Maquinària per a Hosteleria i Alimentació; Fred Industrial i Calefacció
Carns Sacrificades a la nostra zona i criades als nostres voltants, Embotits típics de les nostres terres

Pàgines