L’APARADOR ONLINE DEL COMERÇ, SERVEIS I INDÚSTRIA

NEGOCIS DESTACATS

Pàgines

Peluqueria para el hombre: cuero cabelludo ,cabello, barbas, bigotes, afeitado y depilaciones. Tratamientos especificos para el cuero cabelludo: caida,grasa,caspa.Marcas: PRORASO, SALERM, INTERCOSMO, AIDA KLER, MURRAY'S, NIRVEL, MOCO DE GORILA
Carnisseria Joan i Marisol Amposta
Carns Joan i Marisol vam obrir el nostre establiment l'any 1989 i des de llavors treballem per oferir carn i embotits de primera qualitat amb una atenció personalitzada als nostres clients.
Lloguer taules, cadires i Jaimes
Sigui quin sigui el teu estil, sigui quin sigui el teu pressupost, el fem possible. La professionalitat del nostre equip i les instal·lacions, són el nostre referent.
Especialista en disseny de l'espai. Treballo amb el llenguatge de l’espai i les seves aplicacions, per a donar resposta a les diferents necessitats, ja siguin; utilitaries, narratives, promocionals o artístiques.
Moda jove i dona de la talla 40 fins la 62 i complements. Llenceria i pijameria per home i dona.
Impremta Digital / Copisteria Online les 24 hores 7 dies a la setmana.
A IMPOSITA estem treballant des del 1995 per trobar noves respostes a les necessitats de la nostra societat, posant un èmfasi especial per estar a l’abast de tothom i respondre de manera satisfactòria als interessos dels nostres alumnes.
Des de 1902 la teva Joieria de referència a Amposta i a les Terres de l'Ebre. Joies, Rellotges, Complements, Regals, Òptica Sol i Taller Propi de Joieria i Rellotgeria, pressupostos de reparacions
Sebastià Assessors Amposta
Consultoria dedicada a l'assessorament i gestió en l'àmbit Laboral, Fiscal, Mercantil i Comptable.
Serveis de neteja i manteniments per a comunitats, oficines i particulars
Regals + Decoració + Vestir i Moda
Learn&Fit Center Gimnas i entrenador personal
Entrenaments personalitzats en grups de 4 persones màxim.

Pàgines